Costa Brava: 682 real estate agents

Find the best agent to sell your home among our local experts.
GPcasa je započela svoje putovanje 1993. godine sa sjedištem u Sant Andreu de Llavaneras. Bilo je to vrijeme konsolidacije, povijesnih promjena i nove društveno-ekonomske panorame u našoj zemlji koja je otvorila novi komercijalni scenarij. Padom komunizma u srednjoj i istočnoj Europi Europljani se osjećaju bliže. Godine 1993. stvaranje jedinstvenog tržišta kulminiralo je "četiri slobode" kretanja: robom, uslugama, ljudima i kapitalom. Devedesete su bile i desetljeće dvaju ugovora: Ugovora iz Maastrichta Europske unije 1993. i Ugovora iz Amsterdama 1999. Građani su zabrinuti zbog zaštite okoliša i zajedničkog djelovanja u pitanjima sigurnosti i obrane. U tom kontekstu Jesús Rosales otkriva priliku i GPcasa je rođena. Od tada GPcasa ima eksponencijalni i kontinuirani rast koji ga je doveo do toga da bude pionir u specijaliziranom tretmanu vrhunskih klijenata, a posebno u odnosu na iznajmljivanje za odmor. Uz osnivanje tima suradnika specijaliziranih za tržište, GPcasa se može pohvaliti pružanjem specijaliziranog tretmana, više usmjerenog na kupca nego na operaciju, te stvaranjem izravnog i bliskog odnosa sa svojim kupcima. GPcasa ne traži vašu kuću, ona traži vaš dom !! Ne dobiva vam značajke, već želje !!
Median selling price
3.699.922 HRK
Listings for sale
17
Spoken languages
Španjolski, Engleski
Pomažem vlasnicima kuća da prodaju svoj dom u najkraćem mogućem roku i uz maksimalnu profitabilnost.
Median selling price
1.461.092 HRK
Listings for sale
12
Spoken languages
Španjolski, Katalonski, Engleski
Stvorili smo Villas Mondragón, tim profesionalnih agenata za nekretnine iz Danske, Luksemburga, Španjolske, Rusije, Bugarske i Engleske, koji rade na španjolskoj obali i u Barceloni. S iskustvom u prometu nekretnina, financijama, osiguranju, recentnim građevinskim projektima i investicijama Sva rješenja prikupljaju se na jednom mjestu kako bi se što prije izvršila sigurna transakcija.
Median selling price
3.767.880 HRK
Listings for sale
57
Spoken languages
Engleski, Katalonski, Danski, Njemački, Španjolski, Francuski
Specijalisti smo za turistički najam i prodaju vila s bazenom i pogledom na more u urbanizaciji El Mas Fumats de Roses, jednom od šarmantnih gradova Costa Brave.
Median selling price
2.661.678 HRK
Listings for sale
13
Spoken languages
Španjolski, Katalonski, Njemački, Engleski, Francuski, Nizozemski
We're in Begur to help you find the house you want to buy. Contact us and we will look for the property that best fits your needs. We like to be close to the client to help and facilitate the work of finding your dream home and working on purchasing management. We're collegiate property agents. We have experience for more than 45 years in the area of Begur and Costa Brava. Contact us by WhatsApp mail or phone, we know each other and we start working for you. It will be a pleasure to take care of you and introduce yourself to our homes so that you can choose the one that fits with you. see you soon.
Median selling price
2.718.310 HRK
Listings for sale
5
Spoken languages
Španjolski, Engleski, Francuski
Prodaja nekretnina: stambena / komercijalna. Iznajmljuje stanove, kuće, duplekse, seoske kuće itd. Cijenimo vašu nekretninu bez obveze Proračuni i postupci "Premještanje": stanovanje, škole, preseljenje, NIE postupci, registracija, ugovori. Osiguranje neplaćanja i obrade/promjene u zalihama. Treba li ti još nešto? Reci mi!
Median selling price
1.393.134 HRK
Listings for sale
6
Spoken languages
Španjolski, Engleski