Barcelona: 707 real estate agents

Find the best agent to sell your home among our local experts.
White Side Real Estate je tvrtka s etičkim i vrlo profesionalnim načinom rada. Zadovoljiti potrebe naših kupaca naš je "zaštitni znak" i čvrsto vjerujemo u slušanje ljudi i razumijevanje njihovih snova. Na taj način nudimo uvijek najbolji izbor bez gubljenja vremena kupaca na posjet kućama i objektima koji ne bi zadovoljili očekivanja naših kupaca. Volimo sjesti s ljudima i razumjeti što traže. U nama biste pronašli profesionalni tim koji će biti uz vas tijekom cijelog procesa do vašeg potpunog zadovoljstva. Ne samo da prodajemo kuću, već vam i pomažemo ako vam je potrebna bilo kakva promjena ili transformacija u nekretnini, možemo se pobrinuti za sve i možete biti sigurni da ćemo to učiniti na najbolji i najekonomičniji način za vas. Imamo vrlo posebne nekretnine sa širokim rasponom cijena, ali bez ugrožavanja kvalitete apartmana / kuća i uvijek s vrlo snažnom predanošću dizajnu, udobnosti, funkcionalnosti i, naravno, na najboljim lokacijama Barcelone i okolice, uključujući nekretnine u najudaljenijim i hladnim mjestima grada, ali i na prekrasnim i ekskluzivnim planinama i plažama koje okružuju Barcelonu. Mi smo agencija za prodaju nekretnina koja se specijalizirala za domove u Barceloni i katalonskoj obali, ali radimo i na vrlo prilagođen način, možemo pronaći sve što naš kupac želi ili to možemo učiniti. Posjetite nas u našem uredu smještenom u jednom od najatraktivnijih područja Barcelone (Bonanova), pronaći ćete u nama najboljeg partnera u potrazi za domom iz snova.
Median selling price
3.548.905 HRK
Listings for sale
19
Spoken languages
Engleski, Katalonski, Španjolski, Francuski
GPcasa je započela svoje putovanje 1993. godine sa sjedištem u Sant Andreu de Llavaneras. Bilo je to vrijeme konsolidacije, povijesnih promjena i nove društveno-ekonomske panorame u našoj zemlji koja je otvorila novi komercijalni scenarij. Padom komunizma u srednjoj i istočnoj Europi Europljani se osjećaju bliže. Godine 1993. stvaranje jedinstvenog tržišta kulminiralo je "četiri slobode" kretanja: robom, uslugama, ljudima i kapitalom. Devedesete su bile i desetljeće dvaju ugovora: Ugovora iz Maastrichta Europske unije 1993. i Ugovora iz Amsterdama 1999. Građani su zabrinuti zbog zaštite okoliša i zajedničkog djelovanja u pitanjima sigurnosti i obrane. U tom kontekstu Jesús Rosales otkriva priliku i GPcasa je rođena. Od tada GPcasa ima eksponencijalni i kontinuirani rast koji ga je doveo do toga da bude pionir u specijaliziranom tretmanu vrhunskih klijenata, a posebno u odnosu na iznajmljivanje za odmor. Uz osnivanje tima suradnika specijaliziranih za tržište, GPcasa se može pohvaliti pružanjem specijaliziranog tretmana, više usmjerenog na kupca nego na operaciju, te stvaranjem izravnog i bliskog odnosa sa svojim kupcima. GPcasa ne traži vašu kuću, ona traži vaš dom !! Ne dobiva vam značajke, već želje !!
Median selling price
3.699.922 HRK
Listings for sale
17
Spoken languages
Španjolski, Engleski
U Àliga Real Estate-u kombiniramo avangardnu viziju i tradiciju kako bismo vam ponudili sveobuhvatne savjete o kupnji, prodaji i iznajmljivanju nekretnina. Naša solidna reputacija je vaše jamstvo, s više od 20 godina definiranja krajolika nekretnina u Barceloni. Cijeli tim Àliga Real Estate okuplja se tako da svaka nekretnina priča priču o uspjehu. Spremni smo zajedno s vama napisati sljedeće poglavlje. Dobrodošli u svoju iznimnu priču o nekretninama!
Median selling price
4.794.797 HRK
Listings for sale
10
Spoken languages
Španjolski, Katalonski, Engleski, Portugalski
Dupont Estate je butik agent za nekretnine specijaliziran za prodaju kuća i stanova u Barceloni, Sitgesu i Vilanovi i la Geltrú. Uglednim vlasnicima i kupcima nudimo visoko personaliziranu i učinkovitu uslugu. Kako bismo zajamčili gore navedeno, prodajemo najviše pet nekretnina odjednom.
Median selling price
3.377.122 HRK
Listings for sale
6
Spoken languages
Španjolski, Engleski, Francuski
Con más de 30 años en el sector inmobiliario de la ciudad de Barcelona, he ayudado a más de 1.000 familias a comprar su nuevo hogar o a vender sus propiedades. Ayudar personas es lo que me mueve a hacerlo, crea vínculos para siempre! Mi empresa está situada en el centro del Eixample Dret de Barcelona, junto al Passeig de Gràcia. Nuestra clientela internacional nos acompaña desde hace mucho tiempo y ahora comparten con nosotros esta maravillosa ciudad.
Median selling price
2.642.801 HRK
Listings for sale
9
Spoken languages
Španjolski, Engleski, Francuski
Prodaja nekretnina: stambena / komercijalna. Iznajmljuje stanove, kuće, duplekse, seoske kuće itd. Cijenimo vašu nekretninu bez obveze Proračuni i postupci "Premještanje": stanovanje, škole, preseljenje, NIE postupci, registracija, ugovori. Osiguranje neplaćanja i obrade/promjene u zalihama. Treba li ti još nešto? Reci mi!
Median selling price
1.393.134 HRK
Listings for sale
6
Spoken languages
Španjolski, Engleski
Stvorili smo Villas Mondragón, tim profesionalnih agenata za nekretnine iz Danske, Luksemburga, Španjolske, Rusije, Bugarske i Engleske, koji rade na španjolskoj obali i u Barceloni. S iskustvom u prometu nekretnina, financijama, osiguranju, recentnim građevinskim projektima i investicijama Sva rješenja prikupljaju se na jednom mjestu kako bi se što prije izvršila sigurna transakcija.
Median selling price
3.767.880 HRK
Listings for sale
57
Spoken languages
Engleski, Katalonski, Danski, Njemački, Španjolski, Francuski
Nekretnine koje paze na vas
Median selling price
2.151.995 HRK
Listings for sale
12
Spoken languages
Španjolski, Katalonski