Faro isimli yerdeki 168 emlakçı

Göz atın ve kendinize bir emlakçı bulun.
Benim adım Eleutéria Pires. IAD Portekiz'de emlak danışmanıyım. Algarve, Faro, Loulé São Brás de Alportel'in orta bölgesinde çalışıyorum. Kişiler: E-posta: eleuteria.pires@iadportugal.pt Telefon: +351 912576456
Medyan satış fiyatı
TRY 11.905.285
Satılık ilanları
15
Konuşulan diller
Portekizce, İngilizce, Fransızca
Gayrimenkul alanında hayallerinizi gerçekleştirin. Müşterinin beklentilerini aşmak için hızlı, şeffaf bir şekilde buluşun.
Medyan satış fiyatı
TRY 15.581.917
Satılık ilanları
13
Konuşulan diller
Portekizce
Novusmed – Emlak Arabuluculuğu, Lda., IMPIC (Kamu Gayrimenkul ve İnşaat Piyasaları Enstitüsü) tarafından 4506 sayılı AMI Lisansı ile lisanslanmıştır. Felsefe 5 maksimlerimiz var: » Verilen bilgilerde dürüstlük/samimiyet; » Hizmetlerimizin kalitesi; » Müşterilerimize saygı; » Müşterilerimize yardım etme taahhüdü; » Gelecekteki bir ilişkiyi sürdürmek için güven. 20 yıllık faaliyet, Novusmed'e ve emlak piyasası hakkında derin bir bilgiye sahip tüm ekibe yemek yedi, bu mükemmellik bir gayrimenkul hizmetinin sağlanması için önemli bir faktördür. Bir dizi dijital araç tarafından desteklenen tüm ekibimizin edindiği engin deneyim, bir gayrimenkul işleminde kaliteli, verimli ve güvenli bir hizmet yoluyla, bizi arayanların ihtiyaçları için her zaman en iyi gayrimenkul çözümlerini bulmamızı sağlar. Ancak o zaman bir alıcı ve veya satıcıdan toplam memnuniyet garantisine sahibiz. Bir emlak işletmesinin sonunda, tüm taraflar için mükemmel olduğundan endişe ediyoruz, bu şekilde müşterilerimizi koruyor ve koruyoruz. Novusmed – Emlak Arabuluculuğu, Lda., esasen münhasır olmayan bir temelde işe alır, daha sonra ulusal ve uluslararası tüm ortaklar ve ticari acente ağımızın yanı sıra "Novux Ağımız" ile paylaşır. Albufeira, Silves, Loulé, Faro ve Portimão belediyelerine özel olarak odaklanarak, Avrupa'nın Kaliforniya'sı olarak adlandırılan Portekiz'in en güney bölgesi olan Algarve bölgesinde faaliyet gösteriyoruz. Gayrimenkul piyasasında olma felsefesi, Novusmed'in diğer tüm arabuluculuk şirketleriyle ilişkilerini sürdürmesine izin verir, burada ortaklaşa gayrimenkul işletmeleri geliştiririz. Hiçbir şirketin tüm pazar evrenine ulaşmadığını iyi anlıyoruz. Novusmed aşağıdaki alanlarda faaliyet göstermektedir: » Her türlü gayrimenkulün alım ve satİmİnde gayrimenkul arabuluculuğu; » Başkalarının şüphesi üzerine gayrimenkul yönetimi; » Konut ve tatil kiralama (Yerel konaklama); » Genel gayrimenkul hizmetleri.
Medyan satış fiyatı
TRY 14.356.373
Satılık ilanları
136
Konuşulan diller
Portekizce, İngilizce, İspanyolca, Fransızca, Rumence
Deneyim ve pazar bilgisi sayesinde, güvenli bir şekilde ve sorumluluk ve bağlılık yüksek düzeyde, bir mülk satın alma veya satış içeren tüm süreç size yardımcı olmak mümkün olacak. Team DeLuxe'un son yıllarda elde ettiği sonuçlar bunun kanıtıdır. +351 913898833 (Whatsaap Mevcut) ile bana ulaşın
Medyan satış fiyatı
TRY 11.117.435
Satılık ilanları
24
Konuşulan diller
Portekizce, İngilizce, İspanyolca, Fransızca
Gary, Gatehouse International Algarve'nin sahibi ve operasyon müdürüdür. 16 yaşında Gatehouse UK'ye katılan mülklerde yer alan Gary, 2002 yılında Gatehouse International Algarve'nin yönetimini devralmak için Algarve'ye taşındı.
Medyan satış fiyatı
TRY 22.585.026
Satılık ilanları
940
Konuşulan diller
İngilizce, Portekizce
Profissional da Mediação Imobiliária. Promover a transacção de imóveis, num processo de mediação imobiliária personalizada na procura da satisfação dos proprietários e compradores de imóveis. Área tercihpara desenvolver bir actividade bir Região do Algarve.
Medyan satış fiyatı
TRY 11.870.269
Satılık ilanları
14
Konuşulan diller
Portekizce, İngilizce, İspanyolca